نصب | +۱۰ |
از ۳ رأی | ۵ |
دستهبندی | سبک زندگی |
حجم | ۳ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ |
نصب | +۱۰ |
از ۳ رأی | ۵ |
دستهبندی | سبک زندگی |
حجم | ۳ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ |
گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است. ۱۷۰ غذای محلی در گیلان پخت میشود. میرزاقاسمی، ترش تره، باقلاقاتوق، فسنجان، اناربیج، سیر قلیهو کال کباب از مهمترین غذهای محلی گیلان است. مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده ۶ غذای محلی است که در نوبت ثبت ملی است. یکی از عوامل اصلی بالابودن سن امید به زندگی درگیلان مصرف ماهی است. در سال ۱۳۹۲ سن امید به زندگی در گیلان ۷۵ سال بوده که سه سال بیشتر از میانگین کشوری است
با اپلیکیشن دستپخت شما دستور پخت بسیاری از این غذاهای لذیذ و خوشمزه را در اختیار خواهید داشت و می توانید لذت را به خانواده خود هدیه دهید
یک آشپز تمام عیار شوید!
ما را با نظرات خود در ارائه بهتر خدمات یاری فرمایید
nr.afzali@gmail.com
منابع:
وب سایت آکاایران http://www.akairan.com
تبیان http://www.tebyan.net
برترینها http://www.bartarinha.ir
مجله اینترنتی وب ناز http://www.webnaz.ir
مجله اینترنتی شمالگردی http://www.shomalgardi.com
و تحقیقات محلی