نصب | +۵۰۰ |
از ۲ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۱۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۶ تیر ۱۴۰۰ |
نصب | +۵۰۰ |
از ۲ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۱۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۶ تیر ۱۴۰۰ |
در این برنامه آموزش تهیه انواع پلو و چلوهای ایرانی ، عربی، اروپایی و ... گردآوری شده است تا شما در کمترین زمان و به بهترین روش آنها را تهیه و نوش جان کنید.
پلو در آشپزی ایرانی، آذربایجانی، ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته میشود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ میشود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آبکش ممکن است. در برخی غذاها نیز ممکن است پس از طبخ کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه میکنند. همچنین غذاهایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمیشوند. در تعریف پلو در دهخدا آمدهاست: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.
بهترین غذا برای ما ایرانیها برنج است که خوشمزه ترین آنها را برای شما در این برنامه جمع آوری کرده ایم
آلبالو پلو*** زرشک پلو*** باقالی پلو*** رشته پلو*** سبزی پلو*** قیمه پلو***
ته چین*** شیرین پلو*** زیره پلو*** استامبولی پلو*** جوانه ماش*** دمی پلو***
کلم پلو *** نخود پلو*** عدس پلو *** ماش پلو *** کرفس پلو *** پلو یونانی***
دوپینگ پلو *** پلو پاکستانی *** هویج پلو *** کنگر پلو *** شوید پلو *** میگو پلو***
قارچ پلو *** قمری پلو*** شور ماهی پلو *** تاک پلو *** پلو بندری
با سلام
این برنامه مجموعه ای از انواع پلو هاست که در اختیار شما عزیزان قرارگرفته است...
امیدواریم مورد رضایت شما باشد...
اموزش انواع پلو شامل پلو های مجلسی
کاملا رایگان
امیدوارم مورد پسند واقع بشه