طرز تهیه انواع کباب

طرز تهیه انواع کباب

نسخه ۱-۰
۵۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۷
مگابایت
حجم

کَباب یکی از معروف‌ترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، به‌خصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بره یا گوساله استفاده می‌شود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویه‌جات استفاده زیادی می‌شود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده می‌شود نیز در کشورهای غربی با نام شیش‌کباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لوله‌کباب شناخته می‌شود. کباب را به سیخ فلزی یا چوبی کشیده و در برابر آتش مستقیم قرار می‌دهند تا پخته شود. اندازه و قطر کباب بسته به نوع آن و سلیقه فردی که آن را تهیه می‌کند متفاوت می‌باشد. در این برنامه طرز تهیه ی انواع کباب و جوجه کباب های ایرانی و بین الملی خوشمزه که یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب است، برای شما عزیزان گردآوری شده و به صورت رایگان در اختیار شما گذاشته ایم .

logo-enamad logo-samandehi