نصب | +۱ هزار |
از ۲ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ |
نصب | +۱ هزار |
از ۲ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ |
نودل فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافتند یک غذای رشتهای فوری و اغلب تند هستند که در لیوانهای یکبار مصرف و قابل بازیافت بستهبندی میشوند و میتوان این لیوانهای نودل را در هرجایی مثل کافینت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد.