فنون آشپزی

فنون آشپزی

Version ۱
۹۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
Category سبک زندگی
Size ۴ مگابایت
Last Update ۲۱ دی ۱۳۹۴
فنون آشپزی

فنون آشپزی

گروه اطلس
Version ۱
۹۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
Category سبک زندگی
Size ۴ مگابایت
Last Update ۲۱ دی ۱۳۹۴
View the antivirus scan results

Images

Introduction

More Info

چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟ 
آموزش دم کردن زعفران
این ترفندهای خانه داری و آشپزی را می دانستید؟
6 ترفند مفید در آشپزی برای بهتر شدن دست پخت خانم ها
چه کنیم کیفیت آب لیموی خانگی بالا برود؟ 
چگونه تلخی زیتون را بگیریم؟
۱۴ راه برای خوش طعم کردن خوراک ها
پیاز داغ و سیر داغ فریزری، خوب یا بد؟ 
8 ریزه کاری مهم در آشپزی 
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم 
نکات مهم آشپزی
نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات 
راههای تشخیص مرغ، ماهی و گوشت سالم 
اصول طبخ غذا 
نکاتی برای طبخ پاستا 
چه كار كنیم شیر سر نرود 
استفاده از نمک در غذا 
ترفندهای سرعت در آشپزی را یاد بگیرید
سبزیجات تازه را به موقع داخل غذا بریزید
مواد غذایی چسبیده به کف ماهی‌تابه را دور نریزید
ادویه‌جات و سبزیجات خشک را در روغن سرخ کنید
بگذارید ماهی‌تابه کاملاً داغ شود
ترفند های آشپزی 
ترفندهای سرعت در آشپزی 
چند نكته در رابطه با كاهو 
پوست كندن باقالا 
چگونه‌ سویا را خوش‌ طعم‌ كنیم‌؟ 
و . . .


 

User Reviews - ۰ Rates
0 from 5
5
4
3
2
1