
| نصب | +۵ هزار |
| From ۱۶۱ Rates | 4.4 |
| Category | آموزش |
| Size | ۷ مگابایت |
| Last Update | ۲۹ مهر ۱۴۰۰ |

| نصب | +۵ هزار |
| From ۱۶۱ Rates | 4.4 |
| Category | آموزش |
| Size | ۷ مگابایت |
| Last Update | ۲۹ مهر ۱۴۰۰ |







پوره به غذایی گفته میشود که عمدتاً با خرد کردن ترهبار، سبزیجات، حبوبات ومیوه خام و یا پخته در مخلوط کن و سپس از الک گذراندن آن درست میشود. پوره به عنوان یک سس خوشمزه در شیرینیهای پختنی مانند پای و تارت بر روی خمیر قرار می گیرد که در این برنامه با انواع آن آشنا می شوید.












