آموزش غذا های سنتی

آموزش غذا های سنتی

Version
<10
Active installs
Education
Category
2
MB
Size

طرز تهیه بادمجان گوده
طرز تهیه یتیمچه 
طرز تهیه اشکنه 
طرز تهیه آش ترخینه
کباب بریانی
آشنایی با روش تهیه غلور، حلیم نذری
آشنایی با روش تهیه شله مشهدی؛ مشهورترین نذری مشهد 
آشنایی با روش تهیه خورش تره، غذای کردی
آشنایی با روش تهیه شیر پلوی تبریزی
روش تهیه مسما بادمجان شمالی و 9  راز خوشمزه‌تر شدن 
آشنایی با روش تهیه‌ی ته چین فیروزکوهی
آشنایی با روش تهیه‌ی فندق قاتق؛ غذای گیلانی
آشنایی با روش تهیه‌ی خورش قیمه یزدی
آشنایی با روش تهیه‌ی فرنی فََشْکََلْ گیلانی
آشنایی با روش تهیه‌ی کوکوی شیرین قزوینی
آشنایی با روش تهیه کمه جوش؛ غذای سبزواری 
آشنایی با روش تهیه‌ی خورش پیچاق قیمه؛ غذای اردبیلی
آشنایی با روش تهیه‌ی بادمجان پلو؛ غذای قزوینی
روش تهیه‌ی آش ماست؛ افطاری به سبک آذری 
رشته خوشکار
آشنایی با روش تهیه‌ی قرمزه نخودچی؛ غذای اصفهانی
آشنایی با روش تهیه‌ی کباب زردک؛ شامی اصفهانی
آشنایی با روش تهیه‌ی رشته پلو؛ غذای سنتی هشجین  
روش تهیه‌ی مجور کدو؛ غذای کرمانی
روش تهیه‌ی شوید خولی؛ غذای گیلانی
روش تهیه‌ی کوکوی لوبیا سبز؛ غذای تبریزی 
آشنایی با روش تهیه‌ی جعفری قورمه
روش تهیه‌ی مانی پلو؛ غذای دامغانی
آشنایی با روش تهیه‌ی جعفری قورمه
روش تهیه‌ی مانی پلو؛ غذای دامغانی
روش تهیه‌ی شله ماش (ماش‌لِه شله)؛ غذای بجنوردی
روش تهیه‌ی شش انداز بادمجان
روش تهیه‌ی اسپه شله، آش محلی استان گلستان
 یخمه تُرُش؛ غذای اصفهانی


و...

logo-enamad logo-samandehi