<۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۵
مگابایت
حجم

در بیش از دو هزار سال پیش، ایرانی‌ها بر روی سبزیجات روغن و سرکه می ریختند و آن را میل می کردند، از طریق جنگ‌های ایران و روم این رسم به اروپا رفته و در آنجا دچار تحولاتی شد. در آغاز قرن بیستم و دنیای صنعتی و روند مصرف غذاهای آماده، سالاد نیز به همین ترتیب وارد سبد غذایی گردید، هرچند در ابتدا این امر در آمریکا آغاز شد لیکن امروزه در سراسر جهان، سالاد به صورت تجاری در سوپرمارکت‌ها به فروش می رسد.با جا پیدا کردن این نوع غذا در میان عامه مردم امروزه حتی در برخی رستوران‌ها و هتل ها، جایی به نام سالاد کده (یا سالاد بار ) دارند که در آن انواع سالاد برای خوردن عرضه می شود.

با قابلیت اشتراک گذاری مطالب از طریق تلفن همراه، شبکه های اجتماعی و SMS امکان افزودن به لیست علاقه مندی ها جستجو و ...

 

logo-enamad logo-samandehi