دنیای غذای سنتی

دنیای غذای سنتی

نسخهٔ ۰۰.۰۵.۱۷
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی آشپزی و رستوران
حجم ۱۵ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۱ شهریور ۱۴۰۰
دنیای غذای سنتی

دنیای غذای سنتی

علی نجف رجبی
نسخهٔ ۰۰.۰۵.۱۷
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی آشپزی و رستوران
حجم ۱۵ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۱ شهریور ۱۴۰۰
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

در این برنامه آموزش تهیه انواع غذاهای خوشمزه سنتی و محلی به صورت قدم به قدم آورده شده است.امیدوارم مورد توجه دوستانی که به آشپزی علاقه دارند قرار بگیرد.


لطفا با نظرات خود به ما دلگرمی دهید.

"غذاهای سنتی استان کرمان"

"طرز تهیه غذاهای سنتی جنوب ایران (خوزستان ) : قلیه ماهی"

"غذاهای سنتی استان گلستان"

"معرفی غذاهای محلی خوشمزه و دلنشین مشهدی"

"غذاهای سنتی استان قزوین"

"غذاهای سنتی مکزیک؛ تنوع طعم ها - -آکا"

"غذاهای سنتی استان ایلام"

"غذاهای سنتی استان سمنان"

"آشنایی با غذاهای سنتی مردم روسیه"

"غذاهای سنتی استان اردبیل(قسمت دوم)"

"غذاهای سنتی استان فارس (قسمت دوم)"

"غذاهای سنتی استان مرکزی (بخش اول)"

"بازار داغ غذاهای خوشمزه محلی آبادان در نوروز"

"غذاهای سنتی کرمانشاه"

"تباهگ غذاهای سنتی بلوچستان در عید قربان"

"غذاهای سنتی استان سیستان و بلوچستان"

"غذاهای سنتی استان اردبیل (قسمت اول)"

"پای غذاهای سنتی در میان است"

"غذاهای سنتی استان اردبیل (قسمت اول)"

"پای غذاهای سنتی در میان است"

"طرز تهیه قورمه سبزی آذری | آموزش آشپزی غذاهای سنتی ایرانی"

"غذاهای سنتی استان خوزستان (قسمت اول)"

"غذاهای سنتی استان خوزستان (قسمت دوم)"

"غذاهای سنتی استان خوزستان (قسمت دوم)"

"اصفهان گردی، از غذاهای سنتی تا مکان های گردشگری"

"غذاهای ناسازگار یا بخور نخورهای طب سنتی"

"غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانی"

"غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی (بخش دوم)"

"روش تهیه قایقاناق غذاهای سنتی آذربایجان"

"غذاهای محلی استان گلستان"

"غذاهای محلی استان بوشهر (قسمت دوم)"

"غذاهای محلی استان کردستان"

"غذاهای محلی بلوچستان"

"غذاهای محلی استان مازندران"

"معرفی غذای سنتی و محلی شیراز"

"این غذاهای سنتی محبوب برلینی هاست! - آکا"

"غذاهای سنتی استان گلستان"

"غذاهای سنتی استان یزد"

"با غذاهای سنتی استان قزوین بیشتر آشنا شوید"

"بهترین غذاهای سنتی بازار استانبول"


نظرات کاربران - ۰ رأی
۰ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱