نصب | <۱۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۴ مهر ۱۳۹۶ |
نصب | <۱۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۱ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۴ مهر ۱۳۹۶ |
بادنجان (یا بادمجان ): این واژه معرب پاتنگان و پاتمگان پارسی است و در پارسی با نام کهپَرک نیز خوانده میشود. بادنجان گیاهی است خوراکی از تیرهٔ سیبزمینیان. به نظر میرسد که این گیاه بومی هندوستان بوده است. این گیاه در پخت غذاهایی مانند کشک بادنجان، خورش بادنجان، دلمه، بادمجان شکم پر، بادمجان شکم پر ایتالیایی کاربرد دارد.
با قابلیت اشتراک گذاری مطالب از طریق تلفن همراه، شبکه های اجتماعی و SMS امکان افزودن به لیست علاقه مندی ها جستجو و ...