نصب | <۱۰ |
از ۴ رأی | ۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۸ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ |
نصب | <۱۰ |
از ۴ رأی | ۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۸ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ |
استان گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است که دارای 170 نوع غذای محلی میباشد.
میرزاقاسمی، ترشه تره، باقلا قاتوق، فسنجون، انار بیج، سیر قلیه و کال کباب از مهمترین غذاهای محلی گیلان می باشند.
این استان به دلیل داشتن آب و هوای مساعد و خاک مرغوب آمادگی پرورش انواع خوراکی ها از قبیل صیفی جات، میوه ها، حبوبات، سبزی ها و غیره را دارد. همچنین یکی از عوامل اصلی بالا بودن سن امید به زندگی در گیلان، مصرف ماهی میباشد.
مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده 5 غذای محلی که در نوبت ثبت ملی میباشند.
ماهی سفید-غذاهای شمالی - غذاهای گیلان- گیلان - غذا