ماهی سفید

ماهی سفید

نسخه ۱.۰
<۱۰
نصب فعال
آموزش
دسته
۸
مگابایت
حجم

استان گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است که دارای 170 نوع غذای محلی میباشد.


میرزاقاسمی، ترشه تره، باقلا قاتوق، فسنجون، انار بیج، سیر قلیه و کال کباب از مهمترین غذاهای محلی گیلان می باشند.


این استان به دلیل داشتن آب و هوای مساعد و خاک مرغوب  آمادگی پرورش انواع خوراکی ها از قبیل صیفی جات، میوه ها، حبوبات، سبزی ها و غیره را دارد. همچنین یکی از عوامل اصلی بالا بودن سن امید به زندگی در گیلان، مصرف ماهی میباشد.


مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده 5 غذای محلی که در نوبت ثبت ملی میباشند.


ماهی سفید-غذاهای شمالی - غذاهای گیلان- گیلان - غذا

logo-enamad logo-samandehi