ماهی سفید

ماهی سفید

نسخهٔ ۱.۰
۷۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
دسته‌بندی آموزش
حجم ۸ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۸ شهریور ۱۳۹۵
ماهی سفید

ماهی سفید

رضا یحیی پور
نسخهٔ ۱.۰
۷۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
دسته‌بندی آموزش
حجم ۸ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۸ شهریور ۱۳۹۵
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

استان گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است که دارای 170 نوع غذای محلی میباشد.


میرزاقاسمی، ترشه تره، باقلا قاتوق، فسنجون، انار بیج، سیر قلیه و کال کباب از مهمترین غذاهای محلی گیلان می باشند.


این استان به دلیل داشتن آب و هوای مساعد و خاک مرغوب  آمادگی پرورش انواع خوراکی ها از قبیل صیفی جات، میوه ها، حبوبات، سبزی ها و غیره را دارد. همچنین یکی از عوامل اصلی بالا بودن سن امید به زندگی در گیلان، مصرف ماهی میباشد.


مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده 5 غذای محلی که در نوبت ثبت ملی میباشند.


ماهی سفید-غذاهای شمالی - غذاهای گیلان- گیلان - غذا

نظرات کاربران - ۴ رأی
۵ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
mary
mary
۱۳۹۵/۰۷/۰۱
mamnon be khatere ghazahaye gilaki ke kamtar mazashon makonim,baraye emtahan kardan behtarin menoe.khaste nabashid
بعضي هاش تکراریه
بعضي هاش تکراریه
۱۳۹۵/۰۶/۳۱
ممنون
زهره
زهره
۱۳۹۵/۰۷/۰۲
خیلی ممنون برای من که خیلی مفید بود