۲۰۰
نصب فعال
دارو و درمان
دسته
۴
مگابایت
حجم

بسم الله الرحمن الرحیم


کاملا رایگان...


ما بیمارستان طب سنتی اسلامی را در چهار طبقه احداث کرده ایم تا با دوری از عوارض داروهای شیمیایی و عوض کردن سبک زندگی بتوانیم سالم تر و بهتر زندگی کنیم


این بیمارستان دارای چهار طبقه است


*طبقه ی همکف مزاج شناسی


اصل اولیه طب اسلامی سنتی شناخت خود از طریق مزاج است ما در این طبقه مزاج شناسی را  به صورت تخصصی به شما خواهیم آموخت تا بتوانید مزاج خود و اطرافیان خود را بدست آورید بر اساس مزاجی که دارید غذا بخورید یا در صورت لزوم دارو بخورید


*طبقه ی اول مصلح های غذایی


تا به حال بسیار شنیده اید که می گویند ماهی را با دوغ نخورید هر دو سرد است , سردی می کنید و حالتان به هم می خورد , در خوردن خرما افراط نکنید . گرمی است جوش می زنید . بچه ها را از خوردن خیار منع کنید , سرد است دل درد می گیرند.
حال سوال این است که رژیم غذایی ما چگونه باشد تا تعادل اخلاط در بدن ما حفظ گردد و دچار سوء مزاج و بیماری نگردیم؟تمام مواد خوراکی از آشامیدنی و خوردنی ها و تمامی داروها دارای مزاج مخصوص به خود هستند تقسیم بندی مزاجی آنها عینا مانند آدمی است و چهار حالت کلی و یک حالت متعادل را نیز می توانیم برای آنها در نظر بگیریم .
اگر هر کدام از ما در خوردن غذای گرم، مانند خرما افراط کنیم امکان دارد به خشکی دهان، بی قراری، اختلال خواب، جوش های متعدد در بدن و عوارض دیگر مزاج گرم مبتلا شویم مخصوصاً افراد گرم مزاج در صورت افراط، سریع تر به این حالات دچار می شوند.
عکس این حالت هم صادق است تا به حال بسیار شنیده اید که افراد را از خوردن خیار زیاد منع می کنند تا مبادا سردی کنند و دچار دل درد شوند یا شنیده اید که از خوردن دو غذای سرد هم زمان با هم مانند ماهی و ماست، بر حذر می دارند زیرا  امکان دارد حالشان را به هم بزند، این افراط در افراد سرد مزاج خود را سریع تر نشان می دهد.
شاید سئوال کنید که چگونه بتوانیم رژیم غذایی مناسب خود را تشخیص دهیم، جواب ساده است.
اصولاً افرادی که طبیعت خود را می شناسند در حالت سلامت باید غذاهایی را مصرف کنند که با مزاج آنها سازگار است یعنی مزاج غذا با مزاج بدن شان یکسان است البته اندکی افراط در این کار علایم تشدید کیفیت آن مزاج را ظاهر خواهد کرد.
ما در این طبقه **221 ماده ی غذایی** و نوع مزاج آنها را آورده ایم اطلاعات مربوط به مزاج خود را پیدا کنید و بدانید اگر مقدار بیشتر از معمول از غذای هم مزاج خود یا مخالف مزاج خود خوردید، لازم است که آن را با مصلح آن غذا مصرف نمائید.
مصلح غذاها موادی هستند که به ماده خوراکی اضافه می شوند تا شدت کیفیت مزاجی آنها را تعدیل کنند، و از اثرات نامطلوب احتمالی جلوگیری نمایند.
نکته در خور توجه آن است که برای هر ماده غذایی چند مصلح نوشته شده است که شما می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید.


*طبقه دوم خواص مواد غذایی و داروها


چقدر خوب میشد که میدانستیم چه میخوریم ما این طبقه از بیمارستان 82 ماده ی غذایی پر مصرف را به طور کامل برای شما تشریح میکنیم و خواص آن ها را برای شما میگوییم تا بدانید چه میخورید


*طبقه ی سوم کلینیک طب سنتی


اگر مطابق مزاج خود که در طبقات قبلی توضیح دادیم غذا بخورید خیلی کم بیمار خواهید شد اما اگر هم بیمار شدید ما در این قسمت آن بیماری را برای شما شرح خواهیم داد و روش درمان آن را با استفاده از مواد گیاهی به شما خواهیم گفت البته این قسمت برای آشنایی شما با طب سنتی است ولی برای تشخیص بیماری باید به پزشک مراجعه فرمایید


درمان آلزایمر سلولیت رفع سوءهاضمه دیابت سرفه  ضد سرطان سرماخوردگی  آنفلوانزا کبد چرب سینوزیت ریفلاکس جوش  انسداد عروق قلب نفخ‌  تپش قلب  چربـی خـون خشکی پوست کم خوابی تقویت حافظه  سوزش سر دل لاغری سریع آفت و تبخال  فشارخون  غلظت خون تقویت قلب و ...


امیدواریم که همیشه سلامت باشید


لطفا با نظرات خوبتان ما را در این راه حمایت و هدایت فرمایید

logo-enamad logo-samandehi