جنوب كشور ایران بهدلیل آب و هوای گرم و مرطوب خود، هر سال مسافران بسیاری را بهخصوص در فصل پاییز و زمستان بهسمت خود جذب میکند. مزه کردن غذاهای محلی در شهرهای جنوبی ایران، یکی از لذتبخشترین فعالیتهایی است که میتوان در سفر به این مناطق تجربه کرد. غذاهای متنوع، پر ادویه و خوش آب و رنگ بسیاری از استان خوزستان گرفته تا بوشهر و هرمزگان، تهیه و سرو میشوند که شباهت بسیاری به غذاهای عربی و هندی دارند. شرایط خاص آب و هوایی، خصوصیات اقلیمی مناطق جنوبی کشور و نزدیکی به دریا منجر به خلق غذاهای دریایی بسیاری با استفاده از انواع ماهیها، میگو و خرچنگ در این منطقه شده است.