نصب | +۱۰۰ |
From ۵ Rates | 4 |
Category | کتابها و مطبوعات |
Size | ۲ مگابایت |
Last Update | ۱۳ تیر ۱۳۹۵ |
نصب | +۱۰۰ |
From ۵ Rates | 4 |
Category | کتابها و مطبوعات |
Size | ۲ مگابایت |
Last Update | ۱۳ تیر ۱۳۹۵ |
کتاب جامع آشپزی ،
شامل :
1-آش ، حلیم و سوپ ، شامل 14 بخش
2-نوشیدنی سرد و گرم ، شامل 21 بخش
3-سالاد ها ، شامل 44 بخش
4-سس ها ، شامل 25 بخش
5-دسر ها ، شامل 23 بخش
6-چلو ، پلو ، ته دیگ ، دمی ، کته ، شامل 18 بخش
7-خورش ، قیمه ، فسنجان ، مسما ، شامل 24 بخش
8-آب گوشت ، شامل 11 بخش
9-تاس کباب ، شامل 9 بخش
10-کوفته،دلمه ، شامل 13 بخش
11-پاستا ، پیتزا ، شامل 16 بخش
12-سوفله ، گراتن ، شامل 4 بخش
13-کباب ، شامل 6 بخش
14-ماهی ، شامل 12 بخش
15-کوفته ، املت ، کوکو ، شامی ، شامل 36 بخش
16-مربا ، ترشی ، نان ، شامل 23 بخش
17-شیرینی ، شامل 15 بخش