طبع غذاها

طبع غذاها

نسخه ۱.۰
+۱۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۲
مگابایت
حجم

طبع مواد غذایی:


(غذا های با طبع گرم و سرد و معتدل)


در این برنامه اطلاعات مربوط به مواد غذایی مختلف از منابع مختلف جمع آوری شده است. در مورد برخی مواد غذایی در منابع مختلف طبیعت (طبع) مختلف ذکر شده بود که آنچه بیشتر مورد توافق بود آورده شده است.


مصلح یعنی ماده غذایی که مصرف آن به همراه ماده ی غذایی دیگر باعث جلوگیری از اثرات سو آن می شود و به عبارتی آن را اصلاح می کند. سعی شده است که مصلح برخی از مواد غذایی پر مصرف نیز ذکر شود.


مواد غذایی دارای طبع گرم با رنگ قرمز، سرد با رنگ آبی، معتدل با رنگ بنفش، گرم-معتدل با رنگ نارنجی، و سرد- معتدل با رنگ فیروزه ای در صفحه توضیحات مشخص شده اند.


منابع مورد استفاده:


کتب:


- صلواتی، الف.، 1390، طبع شما چیست مزاج شما کدام است، آشنایی با طبع ها و مزاج ها. کلام شیدا، ص 128.
- کیانی، ک.، 1392، مزاج شناسی و شناخت طبایع: طبع میوه ها، سبزیجات و گیاهان دارویی، زر قلم، ص 368. 
- دشتی، م.، 1394، طب سنتی و مزاج، حیدری، ص 142.
- صالحی، د.، 1395، دایره المعارف تغذیه: شناخت طبع ها و مزاج شناسی به همراه سردی و گرمی خوارکی ها، یاقوت سپاهان، ص 176.


منابع آنلاین:
-hakimtehrani.com
-hidoctor.ir
-razesalammat.com

logo-enamad logo-samandehi