زیارت آل یاسین صوتی و متنی

زیارت آل یاسین صوتی و متنی

نسخهٔ زیارت آل یاسین
نصب +۵۰ هزار
دسته‌بندی مذهبی
حجم ۴ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۱ فروردین ۱۴۰۱
زیارت آل یاسین صوتی و متنی

زیارت آل یاسین صوتی و متنی

گروه فرهنگی فرات
نسخهٔ زیارت آل یاسین
نصب +۵۰ هزار
دسته‌بندی مذهبی
حجم ۴ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۱ فروردین ۱۴۰۱
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

ثواب خواندن زیارت آل یاسین

او صاحب کتابهای متعددی بوده که ظاهرا چیزی از آنها در دست نیست و چون در اواخر دوران غیبت صغری می زیسته، مکاتباتی با حضرت مهدی علیه السلام داشته و به افتخار این توقیع نائل آمده است .


این زیارت با ۲۳ سلام آغاز شده است: سلام اول به آل یس (عترت پاک پیامبر صلی الله علیه و آله) و سلام های بعدی هر یک با القاب و عناوین خاص حضرت مهدی علیه السلام می باشد.سپس با اظهار و اقرار به اصول اعتقادی صحیح و گواه گرفتن امام بر آنها و تجدید عهد وفاداری نسبت به اولیای دین، زیارت به پایان می رسد.


این زیارت به تصریح برخی از علما، جامع و کامل و بهترین زیارت آن حضرت است و در همه اوقات می شود آن را خواند.سندهای این زیارت صحیح و معتبر بوده و در مجموعه های مهم حدیثی و دعا نقل گردیده است .جمع کثیری از شیعیان به خواندن این زیارت و دعای بعد از آن مداومت دارند و جلسات خاصی برای خواندن آن به طور دسته جمعی در شهرهای مختلف شیعه نشین برگزار می گردد .


اما چرا بر خاندان پیامبر سلام می فرستیم؟


این سلام نخست از لطافت و ادب خاصی برخوردار است: زیرا گر چه این زیارت شریفه زیارت امام زمان، علیه السلام، است و همه سلام های بعدی به آن وجود مقدس اختصاص دارد; در اولین گام، سلام است بر همه این خاندان و درود ست بر تمامی این دودمان.


گویا چنین گفته اند که: تو که زائری و می خواهی مرا زیارت کنی، تو که مایلی بر من سلام و درود داشته باشی، ادب اقتضا می کند که اول به همه خاندان من، آباء گرامی و اجداد طاهرین من سلام کنی و درود بر آنها را، حتی بر سلام خاص من مقدم داری. آنان پدران و اجداد من هستند و از هر جهت احترام و اکرامشان لازم می باشد .


ظاهراً سلام بر خاندان رسالت، علیهم السلام، به عنوان «آل یس » از دو آیه شریفه قرآن استفاده شده است; یکی نخستین آیه سوره مبارکه یس است. در روایات رسیده است کلمه «یس »، اولین آیه این سوره نام حضرت ختمی مرتبت است که به نقل یک حدیث در این جهت بسنده می کنیم.


عن سفیان بن سعید الثوری عن الصادق، علیه السلام، قال له: یا ابن رسول الله، ما معنی قول الله عز و جل «یس»؟ قال: اسم من اسماء النبی و معناه یا ایها السامع الوحی.


سفیان ثوری به حضرت صادق، علیه السلام، عرضه داشت: ای پسر رسول خدا، معنای کلام پروردگار عز و جل «یس» چیست؟ فرمود: نامی است از نام های پیامبر و معنایش، ای شنونده وحی است.


احادیث بسیاری در تأیید این که مراد در این آیه سلام بر اهل بیت پیامبر خاتم، صلی الله علیه وآله، است، رسیده است که به عنوان نمونه یکی از آنها را بیان می کنیم ؛


حضرت صادق علیه السلام، از امیرالمؤمنین علیه السلام، نقل فرموده است که درباره آیه شریفه «سلام علی آل یس »، فرمود: «یس محمد و نحن آل یس؛ یس محمد است و ما خاندان و دودمان یس هستیم. »


مفسرین خاصه و عامه در تفاسیرشان از ابن عباس آورده اند که: « آل یس آل محمد، علیهم السلام اند»; و یا «ما آل محمد آل یس هستیم .»


فضیلت تلاوت زیارت آل یاسین + متن این زیارت


«یاسین» نام رسول خداست، و «آل یاسین» اهل بیت او هستند که بارها ایشان را و عظمت قدرشان را معرّفی‌فرمود. و «زیارت آل یاسین»، از مشهور‌ترین زیارات است که در قالب الفاظ و عباراتی آسمانی، آخرین جانشین پیامبر خدا، «حضرت ولیّ عصر» مورد توجّه و زیارت قرار می‌گیرد.این زیارت شریف را خود ایشان – حضرت ولی‌عصر – در نامه‌ای به یکی از یاران، به نام محمّد ‌بن عبدالله حِمیَری تعلیم‌ فرمودند و پیش از آن در نامه چنین فرمودند:


«هر گاه خواستید به وسیلة ما، به سوی خداوند توجه کنید، و به ما روی‌آورید، پس همان‌ گونه که خداوند فرموده است بگویید: سلام علی آل‌یاسین …» این زیارت با بیست‌وسه سلام آغاز می‌شود که سلام نخست آن به «آل‌یاسین»، یعنی عترت پاک پیامبر است، و سلام‌های دیگر هر یک با ذکر لقب و عنوان خاصی، به محضر امام عصر می‌باشد. سپس زیارت با اظهار و اقرار به معارف اعتقادی صحیح و گواه‌ گرفتن امام عصر به آنها، و ت جدید پیمان و وفاداری نسبت به پیشوایان برگزیده دین، به پایان می‌رسد. پس از این زیارت شریف، دعایی نیز در ادامه نقل شده‌است. بر اساس مقدمه این زیارت، خواندن آن به زمان و مکان خاصّی اختصاص ندارد و در همه اوقات و در هر زمان با قصد توجه و عرض محبت و ارادت به آستان پر مهر امام عصر خوانده می‌شود.


فضیلت تلاوت زیارت آل یاسین + متن این زیارت


نظرات کاربران - ۲،۶۰۰ رأی
۴.۸ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
محمدحسین مزرعه
محمدحسین مزرعه
۱۴۰۳/۱۱/۰۵
عالی
ممنون
ممنون
۱۴۰۳/۱۱/۰۵
ممنون
حسین مرادی
حسین مرادی
۱۴۰۳/۱۱/۰۴
خوب