انواع خورشت

انواع خورشت

نسخه v۱.۰
۲۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۱۱
مگابایت
حجم

طرزتهیه انواع خورشت


 


در آشپزی ایرانی خورش (یا خورشت) کاربرد فراوان دارد و معمولاً خورش با نان یا برنج ساده، که ممکن است به صورت پلو یا کته تهیه شده باشد، خورده می‌شود. خورشهای ایرانی ترکیبی از گوشت، سبزیجات خشک یا تازه و حبوباتی چون عدس و لوبیا هستند. ایرانیان چلوخورش که به آن برنج و خورش هم گفته می‌شود را در غذاهای روزانه، میهمانی‌ها و مراسم رسمی استفاده می‌کنند.


 


 


 


در این برنامه، طرز تهیه انواع خورشت ها به شما آموزش داده شده است.

logo-enamad logo-samandehi