نصب | +۱ هزار |
از ۱ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ |
نصب | +۱ هزار |
از ۱ رأی | ۵ |
دستهبندی | آشپزی و رستوران |
حجم | ۶ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ |
این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته میشود.
تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده میکنند.