
| نصب | +۲ هزار |
| از ۱ رأی | ۵ |
| دستهبندی | آشپزی و رستوران |
| حجم | ۶ مگابایت |
| آخرین بروزرسانی | ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ |

| نصب | +۲ هزار |
| از ۱ رأی | ۵ |
| دستهبندی | آشپزی و رستوران |
| حجم | ۶ مگابایت |
| آخرین بروزرسانی | ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ |



این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته میشود.
تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده میکنند.



















