آموزش آشپزی تهیه غذای سنتی

آموزش آشپزی تهیه غذای سنتی

نسخهٔ ۱
پرداخت درون‌برنامه‌ای
نصب+۵۰
دسته‌بندیآشپزی و رستوران
حجم۵ مگابایت
آخرین بروزرسانی۲ اسفند ۱۳۹۹
آموزش آشپزی تهیه غذای سنتی

آموزش آشپزی تهیه غذای سنتی

گروه نرم افزاری مهتاب روشن
نسخهٔ ۱
پرداخت درون‌برنامه‌ای
نصب+۵۰
دسته‌بندیآشپزی و رستوران
حجم۵ مگابایت
آخرین بروزرسانی۲ اسفند ۱۳۹۹
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

خورش پیچاق قیمه ( اردبیل )

آشنایی با روش تهیه‌ی فندق قاتق؛ غذای گیلانی

فسنجان گیلانى

باقلا وابیج

کدوبره؛ یک غذای مازندرانی

شیرین‌قورمه؛ غذای محلی گیلانی‌ها

ترشی کباب گیلانی

شیش انداز گیلانی

چغرتمه ( گیلانی )

آشنایی با روش تهیه‌ی فرنی فََشْکََلْ گیلانی

روش تهیه‌ی شوید خولی؛ غذای گیلانی

باقلا قاتق

نازخاتون( غذای مخصوص شمال كشور)

میرزا قاسمی

كال كباب(غذای شمالی)

ترش تره؛غذایی شمالی

سیر قلیه گیلانی

آش نذری (گیلان)

آش قليه (گيلان)

کوکوی اِشپل (غذای گیلانی)

روش تهیه‌ی اسپه شله، آش محلی استان گلستان

خورش جوجه پريده شمال

خورش گل در چمن ( گیلان

کوئی آش (گیلان )

خورش موتنجن ( گیلان )

كئي‌ انار ( مازندران )

ماهی گردپیچ ( گیلان )

بادمجان‌ شكم‌ پر ( گیلان )

کولی غورابیج ( گیلان )

کتلت ماهی ازون بورون ( گیلان )

قیمه بوشهری ( جنوب )

خورش قلیه ماهی ( جنوب )

خورش سرگنجشکی ( جنوب )

سمبوسه ( جنوب )

ماهی میدم (غذای جنوب)

دو پیازه‌ی میگو

نظرات کاربران - ۰ رأی
۰ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱