قرآن معجزه محمد

قرآن معجزه محمد

نسخهٔ v۲
۳۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
دسته‌بندی مذهبی
حجم ۴ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۴ اسفند ۱۳۹۸
قرآن معجزه محمد

قرآن معجزه محمد

نوین پندورا
نسخهٔ v۲
۳۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
دسته‌بندی مذهبی
حجم ۴ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۴ اسفند ۱۳۹۸
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

 هر پيامبری برای اثبات پيامبری خود معجزه يا معجزاتی داشته است. واژه «معجزه» به معنی: "ناتوان کننده" است. و به معجزات انبياء به اين خاطر معجزه اطلاق شده که "ديگران نمی توانسته اند مانند آن انجام بدهند و شکست می خورده اند. نوع معجزه يا معجزات هر پيامبری به شرايط دوران وی بستگی داشته است. مثلاً دوران حضرت صالح مردم کوه می تراشيده اند و در آن ساختمان می ساخته اند. به اين خاطر معجزه وی شکافتن کوه و درآوردن شترِ زنده از آن بوده است. دوران حضرت سـلـيـمـان عصر آهنگری و ريخته گری بوده است. به اين خاطر يکی از معجزات حضرت سليمان کار با آهـن بوده است. وی آهن را بدون اينکه حرارت بدهـد ذوب می کرده و بدون اينکه قالب ريزی کند اسباب و وسايل و قطعات ظريف و پيچيده می ساخته است (يعنی با دست آنها را شکل می داده است). موسی در دوران سحر زندگی می کرده است. و معجزات وی متناسب با کار ساحران بوده است. مثلاً چوب را اژدها می کرده يا از زمين چشمه جاری می کرده است. دوران حضرت عيسی عصر پزشکی بوده است. به اين خاطر معجزات وی در کادر مسائل پزشکی بوده است. وی نابينا را با يک لمس بينا می کرده، و بيماری پيسی مادرزادی را با يک لمس شفا می داده، و مرده را زنده می کرده است. دوران پيامبر گرامی (کـه بعد از وی نيز شامل می شود) عصر علم و ادبيات بوده است. به اين خاطر معجزه وی در زمينه علم و ادبيات بـوده است. و اولين واژه ای که بر پيامبر نازل شده نيز واژه «اِقرأ» بوده است که فعل امر از قرائت است. قرائت در اصل بمعنی: "بترتيب چيدن و پيش رفتن" است. در معنی دوم خود از جمله بمعـنی: "خواندن" بکار رفته است (که در خواندن حروف و واژه ها بترتیب چیده می شوند). و قرائت نیز بطور ضمنی و تلـويحی و توضيحی به معنی: " آموختن، مطالعه کن، با سواد شدن"، و مفاهيمی از اين قبيل بکار رفته است (چنانکه در زبان فارسی نيز چنين است. یعنی وقتی می خواهیم به کسی بگوئیم: با سواد شو، با فرهنگ شو، بیاموز، تحصیل کن، و مواردی از این قبیل، می گوئیم بخوان!). بنابر این اولین واژه ای کـه به پيامبر وحی شده نیز مربوط به علم و ادبیات بوده است.

عهدنامه ای که میان خدا و بندگانش به نام «قرآن» نازل شده، معجزه جاوید پیامبر خاتم(ص) و کلام الهی و منشور احکام شرع است. بر امت مسلمان است که کتاب آسمانی دین خود را بشناسند و در معارف آن ژرف بنگرند و به احکامش عمل کنند.

پیش از هر چیز، هر مسلمانی وظیفه دارد قرآن را بشناسد. این شناخت، ابعاد مختلفی دارد که هر کدام می تواند محور یک پژوهش قرار گیرد

نظرات کاربران - ۰ رأی
۰ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱