نصب | +۱۰۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | کتابها و مطبوعات |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ |
نصب | +۱۰۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | کتابها و مطبوعات |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ |
ادویه را بخشی از یک گیاه معطر تعریف می کنند که می تواند تنه درخت (دارچین) و یا دانه (جوز هندی) باشد و به صورت درسته، خرد یا پودر شده برای عطر و رنگ بخشیدن به غذا مورد استفاده قرار می گیرد.
درین برنامه خواص ادویه جات مختلف و مفید بیان شده است.همچنین خاصیت درمان کنندگی ادویه جات.نکات مهم در باره خرید و نحوه نگهداری آنها بیان گردیده...