انواع اسپاگتی و لازانیا

انواع اسپاگتی و لازانیا

نسخه ۱
<۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۳
مگابایت
حجم

اسپاگتی نوعی پاستای استوانه ای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده می شود که غالباً از سمولینا یا آرد معمولی و آب تهیه می شود
گاهی در اصطلاح رایج ایرانیان به همه نوع پاستای غیر ورقه‌ای از جمله اسپاگتی، ماکارونی گفته می‌شود.


ماکارونی یکی از گونه های پاستا است. این ماده خوراکی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید شده و پیش از خوردن جوشانده می‌شود. معنا و شکل ماکارونی در هر کشور یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن بیشتر به گونه ای پاستا گفته می‌شود که شکل ظاهری آن بصورت میله‌ای کوتاه سوراخ‌دار یا به شکل صدف یا طرح‌های گوناگون دیگر است.



لازانیا یا خمیربرگ نوعی غذای ایتالیایی است که از لایه‌های سه گانه پاستا ورقه‌ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست می‌شود. 


 


در این نرم افزار طرز تهیه انواع اسپاگتی و لازانیا آمده است امیدواریم مورد رضایت شما قرار بگیرد.


 


 

logo-enamad logo-samandehi