پلو پز

پلو پز

نسخهٔ ۱.۰.۲
پرداخت درون‌برنامه‌ای
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی آموزش
حجم ۴ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۱ بهمن ۱۳۹۴
پلو پز

پلو پز

نگارین
نسخهٔ ۱.۰.۲
پرداخت درون‌برنامه‌ای
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی آموزش
حجم ۴ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۱ بهمن ۱۳۹۴
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

طرز تهیه انواع پلو
پلو در آشپزی ایرانی به برنجی گفته می شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، طبخ می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی روش‌های طبخ نیز پس از طبخ کامل چلو آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می کنند. در تعریف پلو در دهخدا آمده است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.
انواع پلوهای ایرانی:
از انواع پلوهای ایرانی می‌توان به باقلاپلو، سبزی پلو، مرصع‌پلو، شیرین پلو، زرشک پلو، آلبالو پلو، ماش پلو، رشته پلو، استانبولی پلو، لوبیا پلو، نخودپلو، کلم‌پلو و عدس پلو اشاره کرد.

لطفا از دیگر محصولات ما دیدن فرمایید.

https://cafebazaar.ir/developer/negarin

نظرات کاربران - ۱ رأی
۵ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱