طبخ انواع ماهی ها

طبخ انواع ماهی ها

نسخهٔ v۲.۰
۱۰،۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
دسته‌بندی سبک زندگی
حجم ۱ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۲ بهمن ۱۳۹۴
طبخ انواع ماهی ها

طبخ انواع ماهی ها

امیر نیک
نسخهٔ v۲.۰
۱۰،۰۰۰ تومان
نصب <۱۰
دسته‌بندی سبک زندگی
حجم ۱ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۲ بهمن ۱۳۹۴
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

متوسط سرانه مصرف ماهی در دنیا حدود ۲۰ کیلوگرم است. مقامات داخلی هم از افزایش سرانه مصرف ماهی و سایر غذاهای دریایی در ایران خبر می دهند و می گویند توانسته ایم سرانه مصرف ماهی کشور را از حدود 7/5 کیلوگرم در سال به نزدیک ۱۰ کیلوگرم برسانیم...
هرچند که هنوز سرانه مصرف این غذای دریایی باارزش در ایران، نصف میزان جهانی آن است اما رشد مصرف ماهی، خبر خوبی است و می تواند به ما ثابت کند مردم جامعه در حال اصلاح الگوهای تغذیه ای خود هستند. تمام افراد سالم می توانند هفته ای ۳۰۰ -۱۵۰ گرم ماهی مصرف کنند اما خیلی ها یا با بوی ماهی مشکل دارند یا با تیغ آن یا با روش پخت ماهی. به همین دلیل در «سفره سالم» این هفته شما را با بهترین راه های طبخ و مصرف ماهی آشنا می کنیم تا شاید بتوانیم گامی در بهبود و سالم سازی سبد غذایی خانواده ها برداریم.


پزشکان می‌گویند ماهی بخورید و سعی کنید ماهی‌های متنوعی را در سبد غذایی‌تان داشته باشید اما وقتی برای خرید آن می‌رویم یا سری به بازار ماهی فروش‌ها می‌زنیم. با انواع و اقسام ماهی‌ها روبرو می‌شویم و سردرگم می‌مانیم که کدام یک را برداریم. گاهی هم شاید فقط با توجه به قیمت‌ها یکی را انتخاب کنیم بدون آنکه بدانیم هر ماهی باید به روشی خاص پخته شود و برای غذایی خاص مناسب است. این برنامه به این موضوع اختصاص دارد که هر ماهی بهتر است با چه روشی پخته و مصرف شود.


توصیه میکنیم این برنامه را هرگز از دست ندهید.


 


 


برخی منابع:


www.beytoote.com


www.mahiha.ir


www.tebyan.net

نظرات کاربران - ۰ رأی
۰ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱