کباب پز

کباب پز

نسخه ۱.۰.۱
نصب از بازار
با پرداخت درون‌برنامه‌ای
<۱۰
نصب فعال
آموزش
دسته
۲
مگابایت
حجم

کباب پز

کَباب یکی از معروفترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، بیشتر ایران و قفقاز است که در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بره یا گوساله استفاده می‌شود و همچنین در اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویه‌جات استفاده زیادی می‌شود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده می‌شود نیز در کشورهای غربی با نام شیش‌کباب شناخته شده و معروف است. هم‌چنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لوله‌کباب شناخته می‌شود.
کباب را به سیخ فلزی یا چوبی کشیده و در برابر آتش مستقیم قرار می‌دهند تا پخته شود و قطر کباب را هر چه قدر که بخواهند می‌توان مطابق میلشان پهن تر و قطورتر ساخت.
چربی فراوری‌نشده‌ای که در هنگام طبخ غذا از بافت‌های پرچربی یا استخوان‌های گوسفند یا گاو و نیز در هنگام کباب کردن از گوشت خارج می‌شود به «اشک کباب» معروف است
معروفترین انواع کباب‌ها را می‌توان کباب چنجه- کباب ترش - کباب کوبیده -کباب برگ - کباب سلطانی - کباب دوش - جوجه کباب- کباب شیشلیک - کباب بختیاری و... نام برد که در این برنامه به آموزش تهیه آنها و همچنین 80 نوع کباب میپردازیم.توجه کنید که در این نسخه فقط 10تا از آموزشهامون قابل استفادست و برای استفاده از بقیه آموزشها برنامه رو به نسخه طلایی ارتقا بدین.
امیدوارم که با پنج ستاره و نظرات خودتون ما رو دلگرم کنید.


منابع

ashpaz-bashi.blogfa.com
takjet.blogfa.com
learnwithbabak.blogfa.com
www.sarashpazrooz.blogfa.com

logo-enamad logo-samandehi