نکات آشپزی

نکات آشپزی

نسخه ۱.۰
رایگان
با پرداخت درون‌برنامه‌ای
<۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۳
مگابایت
حجم


نکاتی مهم در مورد درست کردن پیاز داغ
راهنمای خرید و نگهداری ماهی برای پخت
روغن زیتون روغنی برای سرخ کردن نیست
6 غذایی که در سال جدید خوش شانسی می آورند
هواوی P9 و P9 پلاس رسماً رونمایی شدند (+عکس)
آشنایی با خواص و مضرات عدس
آشنایی با انواع شیر و خواص آن ها
اپل از آی فون SE رونمایی کرد +تصویر
59 فوت و فن از بزرگ ترین آشپزهای دنیا
روش های تشخیص سالم بودن تخم مرغ
آشنایی با خواص قلم گاو و گوساله و آب قلم
سه روش سالم سازی غذاهای تنوری
طرز تهیه خشک کردن پوست پرتقال
آشنایی با میوه گیلاس+ خواص گیلاس
یک خوشبو کننده طبیعی و عالی برای آشپزخانه خودتان بسازید
چگونه غذاهای نذری را نگهداری کنیم؟
جایگاه ها و افتخارات آجیل و خشکبار ایران
این مواد غذایی را در فریزر نگذارید
خواص پسته و بازار جهانى در انتظار صادرات پسته ایران
زعفران ایران و دنیای خارج
چگونه از عسل در برابر مورچه ها حفاظت کنیم
آشنایی با کلم قمری و خواص آن
جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی در هنگام قطع برق
خواص 2 رفیق سبدهای آجیل: بادام و پسته
نکات مهم در نگهداری تخم مرغ
روشی کاملا غلط برای شستشوی سبزیجات
طرز تهیه آلفاخر ( بیسکوییتی اصیل با طعم فوق العاده)
ادویه های پرکاربرد آشپزی را خودتان درست کنید!!
از بین بردن بوی زهم مرغ با چند ترفند ساده ای که باورتان نمی شود!!
آشنایی با انواع روشها تست کردن مغزهای دانه های خوراکی
نحوه ی تمیز کردن و آب پز کردن سیب زمینی
طرز تهیه بلال کبابی با فویل
آیا خوردن دسر بعد از غذا ضرورت دارد؟
طرز تهیه ادویه های خانگی
راهنمای سرخ کردن بال مرغ
فوت و فن آشپزی با تفاله های هویج
یک توصیه درباره نحوه پخت ماکارونی
طرز تهیه پاستیل کرم و مار با ژله
اینگونه شیر طلایی تهیه کنید


,...

logo-enamad logo-samandehi