نصب | <۱۰ |
از ۱ رأی | ۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۹ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ |
نصب | <۱۰ |
از ۱ رأی | ۵ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۹ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ |
1: طرز تهیۀ
پنیر- قسمت اول
2: طرز تهیۀ پنیر- قسمت دوم
3: چگونگی استفاده از تمبرهندی در غذاهای هندی
4: طرز تهیۀ تیکاماسالای مرغ - قسمت اول
5: طرز تهیۀ تیکاماسالای مرغ - قسمت دوم
6: طرز تهیۀ کاری مرغ - قسمت اول
7: طرز تهیۀ کاری مرغ - قسمت دوم
8: طرز تهیۀ چاناماسالا - قسمت اول
9: طرز تهیۀ چاناماسالا - قسمت دوم
10: طرز تهیۀ گی
11: طرز تهیۀ دال - قسمت اول
12: طرز تهیۀ دال - قسمت دوم
13: طرز استفاده از چاتمی در غذاهای هندی
14: استفاده از زردچوبه در غذاهای هندی
15: تهیۀ گاراماسالا به روش هندی
16: استفاده از
شنبلیله در غذاهای هندی
17: استفاده از هل در غذاهای هندی
18: استفاده از آنغوزه در غذاهای هندی
19: غذاهای شمال هند و جنوب هند
20: طرز تهیۀ مرغ تنوری - قسمت اول
21: طرز تهیۀ مرغ تنوری - قسمت دوم
22: طرز تهیۀ لاسی عنبه
23: طرز تهیۀ پاپادام
24: طرز تهیۀ پوریز- قسمت اول
25: طرز تهیۀ پوریز- قسمت دوم
26: طرز تهیۀ تورن لوبیا سبز - قسمت اول
27: طرز تهیۀ تورن لوبیا سبز - قسمت دوم