نصب | +۱۰۰ |
از ۱ رأی | ۱ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۱۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۱ آبان ۱۴۰۰ |
نصب | +۱۰۰ |
از ۱ رأی | ۱ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۱۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۱۱ آبان ۱۴۰۰ |
ربها یکی از اصلیترین چاشنیهای غذایی در فرهنگ آشپزی ایران است. کمتر غذایی را میتوانید در سفره ایرانی پیدا کنید که از این چاشنی خوشطعم و خوشرنگ بیبهره باشد. از غذاهایی ساده مثل املت گرفته تا غذاهایی مجلسی مثل فسنجان و اکبر جوجه! به همین دلیل هم معمولاً رب در خانه تمام ایرانیها چه در روستا و چه در شهرهای بزرگ و البته در اغلب فروشگاهها یافت میشود. به قول بازاریها، دکانی که رب برای فروش نداشته باشد، اصطلاحاً جنسش جور نیست.