نصب | +۱۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ |
نصب | +۱۰ |
از ۰ رأی | ۰ |
دستهبندی | آموزش |
حجم | ۲ مگابایت |
آخرین بروزرسانی | ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ |
آشپزی یه هنره،یه هنری که برای رسیدن به نتیجه ی خوب باید از فوت و فن هایی رو یاد بگیره..
ما در این برنامه فوت و فن هایی رو قرار دادیم تا شما با یادگیریشون یه آشپز حرفه ای بشین..
لیست عنوان ها در ادامه ی این متن قرار داده شده است..
سالم ترین روش برای سرخ کردن پیاز و سبزیجات
تهیه ی ماهی فیله سوخاری
چگونه سینه مرغ را فیله کنیم؟
15 نکته برای پخت لازانیای خوش طعم
درست کردن سس خوش طعم مایونز و کچاپ
دلایل تغییر رنگ و شکرک در مربا
مربای خوش طعم و خوش رنگ
4 روش برش با چاقو که هر آشپزی باید بلد باشد
نکات پخت ته چین
مراحل شستشوی سبزیجات
نکاتی برای استفاده بهتر از سیر
نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت
3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم
فوت و فن های درست کردن کباب های کوبیده
آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها
بهترین وقت برای افزودن ماست به آش و غذا
گوجه فرنگي را کباب نکنيد!
نکات لازم برای پخت کتلت اصیل و خوشمزه ایرانی
توصیه هایی برای تهیه سالاد
چگونگی پخت غذاهای گیاهی
نکاتی برای خوشمزه شدن انواع خورش
راهنمای کباب کردن گوشت و سبزیجات
دانستنی هایی در مورد آش
روش هایی برای خوشمزه تر کردن سبزیجات
رازهای یک زرشک پلو خوش طعم
نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی
10 راز باقلا پلویی
نکاتی در تهیه ی استیک یا بیفتک در منزل
نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج
8 راز یک بورانی خوش طعم
راههای تشخیص مرغ، ماهی و گوشت سالم
7 نکته ی جوجه کبابی
پختن اسفناج
چگونه سویا را خوش طعم كنیم ؟
بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن
ترفندهای سرعت در آشپزی
چه كار كنیم شیر سر نرود
چند نکته مهم براي پوست کندن پياز
نکات سرخ کردن غذا
پوست مرغ را بکنیم یا نه؟
نكاتی درمورداستفاده مجدد ازروغن سرخ کردنی
ازبين بردن بوي انجماد
چگونه ماهی تازه را پاك كنیم؟
ساتوری کردن گوشت
پاک کردن میگو