Duck hunting calls

Duck hunting calls

نسخهٔ ۴.۹۹
نصب۸۸۰
دسته‌بندیورزشی
حجم۴۰ مگابایت
آخرین بروزرسانی۲۰ خرداد ۱۴۰۰
Duck hunting calls

Duck hunting calls

Vstd
نسخهٔ ۴.۹۹
نصب۸۸۰
دسته‌بندیورزشی
حجم۴۰ مگابایت
آخرین بروزرسانی۲۰ خرداد ۱۴۰۰
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

آواهای شکار اردک: صداهای فریب‌دهنده برای شکار مرغابی. این برنامه رایگان تلفن همراه شما را به یک دستگاه الکترونیکی پخش صدای پرندگان برای شکار تبدیل می‌کند. در اینجا آواهای اردک‌ها و همچنین تصویر آن‌ها را پیدا خواهید کرد. برای دستیابی به بهترین نتیجه، می‌توانید دستگاه را به یک بلندگوی فعال خارجی متصل کنید.

کتابخانه صداها شامل آواهای اردک‌های زیر برای شکار است:

1. اردک سرسبز یا اردک وحشی (Anas platyrhynchos) اردکی سطح‌زی است که در سراسر مناطق معتدل و نیمه‌گرمسیری قاره آمریکا، اروپا، آسیا و شمال آفریقا زادآوری می‌کند و به نیوزیلند، استرالیا، پرو، برزیل، اروگوئه، آرژانتین، شیلی، جزایر فالکلند و آفریقای جنوبی نیز معرفی شده است.

2. اردک نوک‌دراز پراکنش جغرافیایی گسترده‌ای دارد و در مناطق شمالی اروپا، آسیا و آمریکای شمالی زادآوری می‌کند.

3. اردک ویجون. سه گونه از آن هنوز وجود دارند: ویجون اوراسیایی (Anas penelope)، ویجون آمریکایی (A. americana) و ویجون شیلوئه (A. sibilatrix). گونه چهارم، ویجون آمستردام (Anas marecula)، در قرن نوزدهم منقرض شد.

4. اردک سرسبز بایکال. این اردک در منطقه جنگلی سیبری شرقی، از حوضه رود ینی‌سئی به‌سمت شرق تا کامچاتکا، شمال کوریاک، بخش شرقی استان ماگادان، شمال سرزمین خاباروفسک، بخش‌های جنوب‌شرقی و شمالی جمهوری ساخا، بخش مرکزی شرقی استان ایرکوتسک و شمال سرزمین کراسنویارسک زادآوری می‌کند.

5. اردک قاشق‌نوک اردکی رایج با پراکنش گسترده است. این پرنده در مناطق شمالی اروپا و آسیا و بیشتر بخش‌های آمریکای شمالی زادآوری می‌کند و زمستان را در جنوب اروپا، آفریقا، شبه‌قاره هند، جنوب‌شرقی آسیا و مناطق مرکزی و شمالی آمریکای جنوبی می‌گذراند. این اردک به‌ندرت به‌صورت سرگردان به استرالیا می‌رود. در آمریکای شمالی، در امتداد کناره جنوبی خلیج هادسون و غرب این پهنه آبی، و تا جنوب دریاچه‌های بزرگ به‌سمت غرب تا کلرادو، نوادا و اورگن زادآوری می‌کند.

6. اردک سرسبز اوراسیایی یا اردک سرسبز معمولی (Anas crecca) اردکی رایج با پراکنش گسترده است که در اوراسیای معتدل زادآوری می‌کند و در زمستان به‌سمت جنوب مهاجرت می‌کند.

7. اردک کاکل‌دار در سراسر مناطق معتدل و شمالی اوراسیا گسترده زادآوری می‌کند. گاهی در زمستان در امتداد هر دو ساحل ایالات متحده و کانادا نیز دیده می‌شود.

8. اردک سرخ‌کاکل (Netta rufina) اردکی بزرگ و غواص است. زیستگاه زادآوری آن باتلاق‌ها و دریاچه‌های مناطق پست جنوب اروپا و آسیای مرکزی است و زمستان را در شبه‌قاره هند و آفریقا می‌گذراند.

9. اردک دم‌دراز. زیستگاه زادآوری آن آبگیرها و باتلاق‌های توندرا، و همچنین سواحل دریا و دریاچه‌های بزرگ کوهستانی در منطقه اقیانوس اطلس شمالی، آلاسکا، شمال کانادا، شمال اروپا و روسیه است.

برنامه آواهای شکار اردک را نصب کنید و تلفن همراه خود را به دستگاهی حرفه‌ای برای پخش صدای پرندگان تبدیل کنید.

نظرات کاربران - ۴ رأی
۴ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
دانیال
دانیال
۱۴۰۰/۱۱/۱۵
برنامه کار نمیکند