آموزش تهیه انواع بامیه و زولبیا

آموزش تهیه انواع بامیه و زولبیا

نسخهٔ ۱
پرداخت درون‌برنامه‌ای
نصب +۲ هزار
دسته‌بندی آشپزی و رستوران
حجم ۶ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۳ اسفند ۱۳۹۹
آموزش تهیه انواع بامیه و زولبیا

آموزش تهیه انواع بامیه و زولبیا

گروه نرم افزاری مهتاب روشن
نسخهٔ ۱
پرداخت درون‌برنامه‌ای
نصب +۲ هزار
دسته‌بندی آشپزی و رستوران
حجم ۶ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۳ اسفند ۱۳۹۹
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

‏«زولبیا» در اصل «زلیبی یا زلبی» تغییر یافته واژه «صلیبی» می‌باشد چون به شکل صلیبی که دور آن یک دایره می‌کشیده‌اند ساخته می‌شده.
‏این شیرینی در مناطق جنوب ایران هنوز هم با نام «زلیبی» شناخته می‌شود.
‏تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
‏شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می‌کنند.

نظرات کاربران - ۲ رأی
۵ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
متراژ زمین
متراژ زمین
۱۴۰۰/۰۸/۰۸
خوب