غذاهای یونانی
۱۰۰
نصب فعال
آموزش
دسته
۷
مگابایت
حجم

غذاهای یونانی معروفیت خاصی را دربین غذاهای کشورهای مختلف جهان دارند. آشپزی یونانی یک از گونه‌های آشپزی مدیترانه ایست که در ویژگی هایش با آشپزی ترکی، آشپزی ایتالیایی و آشپزی بالکانی مشترک است.
مواد اولیه پر مصرف در آشپزی یونانی، زیتون، روغن زیتون، سبزیجات و سبزی، پنیر، بادمجان، ماست، غلات و نان، ماهی و گوشت‌های گوناگون مانند مرغ و خرگوش است.

بیشتر خوراک‌های یونانی با نان پیتا سرو می شوند.در برخی جاها نان پاکسیمادی نرم شده را می خورند.در این برنامه طرز پخت انواع غذاهای یونانی را یاد میگیرید.
 

logo-enamad logo-samandehi