دقت دارین اکثر غذاهای روتین و روزمره ما شامل گوشت سفید و قرمز می شه؟ فسنجون، کرفس، قیمه، قرمه، اسفناج، عدس پلو، لوبیا پلو، زرشک پلو، چلو گوشت، کتلت ، کباب تابه ای و ... . دوست دارین غذای گیاهی بپزین ولی در نهایت می بینید یه تکه گوشت داره توی قابلمه می پزه؟ می دونید مصرف هر روز و بیش از اندازه گوشت سفید و قرمز باعث بیماری هایی مثل نقرس، چربی خون، فشار خون، دیابت و ... می شود؟ چقدر سلامتی براتون مهمه و به خاطرش مطالعه و عمل می کنید؟
در این برنامه با 100 غذای گیاهی متنوع و خوشمزه شامل انواع: خوراک، پلو،خورش، پاستا، سوپ، کوکو ، ساندویچ و پیتزا آشنا می شین.یادتون باشه ذائقه قابل تربیته، درسته که قرمه سبزی ای که سبزیش کاملا سرخ و رنگش سیاه شده خیلییی خوشمزست، ولی قرمه سبزی با سبزی تفت داده شده هم خوشمزست... فقط کافیه ذائقمون رو تربیت کنیم.
امیدوارم از مجموعه برنامه های آشپزی سحرلذت ببرین.
ترجمه گردآوری و طراحی : سحر طریقت