چیو با چی بخوریم(مصلحات غذایی)

چیو با چی بخوریم(مصلحات غذایی)

نسخه ۱.۲.۰
۱۰۰
نصب فعال
تناسب اندام
دسته
۳۰
مگابایت
حجم

     اولین و جامع ترین برنامه مصلحات غذایی


چرا بعد از خوردن ماهی با برنج(که آپ پز شده) احساس شلی و رخوت می کنید؟


به علت اینکه هردو سرد هستند.


مواد غذایی مزاج های گوناگونی دارند. هر غذا در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح می باشد.


منظور از مصلح نوعی ماده غذایی یا گیاه دارویی است که مصرف آن به همراه غذا یا گیاه دارویی موجب اصلاح یا تعادل می شود و عوارض احتمالی را کاهش داده و اثر گذاری غذا در بدن را افزایش میدهد.


نسبت تعادل گرمی و سردی در تن موجودات را خداوند تبارک و تعالی تعیین می کند, سلامتی موجود در آن است که آن قدر و اندازه تعیین شده را حفظ نمایید.برای حفظ کردن آن باید هر فردی به مقداری معین از گرمی و سردی و تری و خشکی را وارد تن خودسازد این امر از طریق فضای اطراف و بهرمندی از گرما و سرمای محیط میسر می گردد.(انواع مزاج، خیر اندیش)


پس لازم است با کسب دانش در مورد مزاج مواد غذایی و مصلح آنها  سلامت جسم و روان خود را بهبود بخشیم.


در این برنامه بیش از 200 نوع ماده غذایی به همراه مزاج و مصلح آنها و خواص آنها از منابع معتبر گرفته شده است تا قدمی باشد در بهبود سلامتی جامعه.


 

logo-enamad logo-samandehi