اصول آشپزی

اصول آشپزی

نسخه ۱.۰
رایگان
با پرداخت درون‌برنامه‌ای
<۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۳
مگابایت
حجم


رایج ترین اشتباهاتی که در آشپزی انجام می دهیم
چگونه کرم های داخل کلم بروکلی را از بین ببریم؟
چگونه بوی نامطبوع مرغ را از بین ببریم؟
4 دستور پخت برای انواع ماهی
تکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورشت
فوت های اصلی یک کیک خانگی تمام عیار
6 نکته که فلافل خانگی را مانند فلافل های حاضری می کند
بهترین روش برای از بین بردن نفخ لوبیا چیست؟
تمام غذاهایی که می توانید با به درست کنید
چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟
دو نکته مهم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی
غذاهای تان را با کمترین مقدار روغن سرخ کنید
راز خوش طعم شدن مافین های حاضری چیست؟
در پختن و کباب کردن سبزیجات این نکات را فراموش نکنید
2 نکته مهم در پختن کیک که هر کدبانویی باید بداند
نکاتی برای درست کردن سوپ های خوش طعم
نکاتی مهم برای طعم دار کردن گوشت
نکاتی مهم برای دم کردن چای و دمنوش های گیاهی
نکاتی مهم در استفاده از ادویه ها که هر کدبانویی باید بداند
4 خوراکی که می توانید با آب ترشی درست کنید
آموزش تصویری جدا کردن زرده از سفیده تخم مرغ
با این نکات یکی کیک اسفنجی خوش طعم درست کنید
چگونه کلم را برای درست کردن سالاد، ترد کنیم؟
3 ترفند جالب در آشپزی که نمی دانستید
3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم
3 نکته مهم که در پخت کیک باید بدانید
چگونه از تغییر رنگ زرشک در زرشک پلو جلوگیری کنیم؟
چگونه بوی سوختگی برنج را از بین ببریم؟
نکاتی مهم برای خوش طعم شدن میگو و ماهی
10 غذای محبوب و اصیل در آسیا
چند نکته مهم در پخت مربا که باید بدانید
چگونه در استفاده از مایکروفر طعم غذا را حفظ کنیم؟
راز ترد شدن سیب زمینی های سرخ شده حاضری چیست؟
خودتان آرد سوخاری درست کنید
15 راز برای درست کردن یک سس خوش طعم
11 روش پخت صحیح انواع غذاها
توصیه هایی برای آشپزی با باربکیو
20 فوت یک غذای خوشمزه که سرآشپزها به شما نمی گویند
نکته هایی مهم در پخت ماهی


,...

logo-enamad logo-samandehi