آشپزی با نودل

آشپزی با نودل

نسخه ۱.۲
۲۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۹۸۴
کیلوبایت
حجم

نودل یک غذایی اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکل‌های متنوعی همچون لوله‌ای، موجی، رشته‌ای و صدفی برش می‌خورد، اما نودل نواری نازک رشته ای، مرسوم‌ترین فرم نودل است. به طور معمول نودل را در آب جوش طبخ می کنند و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می‌شود. البته روش دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل به طور معمول با سس و یا به همراه سوپ سرو می‌شود. نودل را می‌توان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، یا می توان آن را خشک کرده و برای مدت طولانی‌تر و مصرف در آینده نگهداری نمود.
در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است. در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است. در هنگام بحث درباره نودل باید، ترکیبات و خاستگاه جغرافیایی و فرهنگی آن مدنظر گرفته شود. نودل از کلمه آلمانی (Nudel) به معنای رشته مشتق شده است.
برنامه «آشپزی با نودل» 40 روش برای طبخ نودل را در اختیار شما قرار داده است که در آینده با روش های جدید بروزرسانی خواهد شد.

منبع :
انجمن مهررود (www.mehrood.com)

logo-enamad logo-samandehi