انواع سمبوسه وفلافل

انواع سمبوسه وفلافل

Version +100000
200
Active installs
Food & Drink
Category
4
MB
Size

 


فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه اهواز، بیروت، دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود.
سنبوسه یا سمبوسه خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همین دلیل نوعی پای محسوب می‌شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان پخت می‌شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده است. در طبخ سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده می‌شود. سنبوسه در ایران به عنوان خوراکی -و نه وعده غذائی- مصرف می‌شود. سمبوسه امروزه تقریباً یک غذای جهانی است و در همه کشورها کم و بیش وجود دارد و در رستورانهای ایرانی و لبنانی و یا افغانی در کشورهای خارجی معمولاً وجود دارد. سمبوسه ابتدا در قدیم یک غذای اصلی در خراسان بوده است اما در خراسان سمبوسه را پس از آماده کردن و گذاشتن مواد (کوبیده نخود-پیاز- سبزیجات و گوشت خورد شده) و با تا کردن لایه‌های خمیر روی همدیگر و فشردن، آن را در آب جوش می‌انداختند و آشی درست می‌شد که به آن آش جوش پره یا آش لشخک می‌گفتند اما امروزه بجای پختن سمبوسه (جوش پره) در آب آن را در روغن سرخ می‌کنند و این شیوه امروزه در بیشتر نقاط جهان رایج شده است. اما در جنوب خراسان هنوز هم سمبوسه آب‌پز به عنوان یک آش خوشمزه در روستاها رایج آست. همان‌طور که در تاریخ بیهقی آمده این غذا از دوران بسیار قدیم در خراسان رایج بوده است. در این برنامه طرز تهیه انواع سمبوسه و فلافل آمده است امیدوارم مورد پسندتون قرار گیرد.


برخی امکانات برنامه :
✔ محیطی ساده و راحتی کار با برنامه
✔ گرافیک عالی و زیبا
✔ حجم مناسب برنامه
✔ امکان انتخاب مطالب به عنوان مورد علاقه
✔ امکان نمایش لیست علاقه مندی ها به کاربر
✔ امکان جستجو در مطالب
✔ امکان اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و تمامی برنامه های دارای این قابلیت


و....................


با اشتراک برنامه از ما حمایت کنید.

logo-enamad logo-samandehi