آموزش تهیه انواع کتلت

آموزش تهیه انواع کتلت

نسخه v۱.۰
<۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۹
مگابایت
حجم

آموزش تهیه انواع کتلت :

کتلت  (به فرانسوی: côtelette) و یا  شامی  از غذاهای پُرسی هستند. این غذای لذیذ و پرطرفدار، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و با گوشت،سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و پیاز تهیه می‌شود و معمولاً بدون برنج و با نان سِرو می‌شود. می‌توان آن را به‌عنوان غذای آماده، غذای سفر و یا ساندویچ نیز مصرف کرد. انواع کتلت با گوشت چرخ‌شدهٔ گوسفند و گوساله، مرغ، ماهی و یا حبوبات تهیه می‌شود.[۱]

 

سیب‌زمینی رنده‌شده، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، پیاز رنده‌شده، نمک و ادویه پس از مخلوط شدن، مایهٔ کتلت را به وجود می‌آورند که این مایه پس از یکدست شدن و شکل گرفتن در روغن و درون ماهی‌تابه سرخ می‌شود

logo-enamad logo-samandehi