آموزش تهیه انواع آبگوشت

آموزش تهیه انواع آبگوشت

نسخه v۶.۰
نصب از بازار
با پرداخت درون‌برنامه‌ای
۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۷
مگابایت
حجم


در این برنامه آموزش تهیه انواع آبگوشت به صورت گام به گام همراه با تصاویر ارائه شده است.


آبگوشت (شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی ایران است.


در طبخ آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (و یا رب گوجه فرنگی) و برخی حبوبات از قبیل نخود و لوبیا و...استفاده می‌شود. خوراکی رقیق که از پختن گوشت و پیاز و سیب زمینی و حبوبات درست می‌شود که در دو مرحله می‌خورند اول آب آن را با تکه‌های نان مخلوط نموده، می‌خورند (ترید). بقیه مواد را می‌توان با گوشت‌کوب کاملاً کوبیده و یا نکوبیده با نان، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی خوردن میل می‌کنند(گوشت کوبیده). در صورت پخته شدن در ظروف سنگی آن را دیزی سنگی می‌نامند. برخی افراد از طریق ترید کردن، نان‌های بیات و نسبتاً خشک را به مصرف مفید می‌رسانند. همچنین دیزی یکی از غذاهای محلی همدان به شمار می‌آید.


logo-enamad logo-samandehi