انواع کوکو و کتلت

انواع کوکو و کتلت

نسخه ۱
۱۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۶
مگابایت
حجم

کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به طور معمول استفاده می‌شود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست می‌شود.

دستورتهیه انواع کوکو. کتلت های خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفرهای آخر هفته ای در این برنامه براتون اماده کردیم امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیرد.

logo-enamad logo-samandehi