دسرکده

دسرکده

نسخه ۱.۰
۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۳
مگابایت
حجم

 ایا یه کدبانوی ایرانی به تمام معنا هستید؟


....!!


 با همراهی این کتاب درست کردن انواع دسرهای مجلسی و امروزی رو یاد بگیرید..!


 


اصولا دسر به آن قسمتي از غذا گفته ميشود که پس از جمع کردن بقيه غذا ها در سفره وجود دارد. در اروپا هنوز دسر يعني ميوه اي که بعنوان دسر در آخر غذا مصرف ميگردد معمول است گرچه اغلب از ميوه يک پودينگ يا شيريني خميري يا سوفله و يا تارت نيز سرو مي نمايند. بعضي ار آمريکائيها در آخر غذا شيريني ميخورند و خارجيهائي که بآن کشور مسافرت ميکنند از انواع و اقسام دسرهائي که در آن کشور رائج است تعجب ميکنند چون علاوه بر مجموعه دسرهاي متنوع در ممالک مختلف مثل پودينگ از انگلستان ،تارتها از آلمان و اطريش ،مرنگ از فرانسه ، سوفله ها از ايتاليا ، آمريکائيها اقسام بستني و کيکها و کيک هاي ميوه را بجاي دسر نيز سرو ميکنند . اقسام دسر امروزه بقدري متنوع است که تعداد آنها بسيار زياد گرديده و ما در اين قسمت سعي کرده ايم که نمونه هائي از تهيه اقسام آن را که در مواقع مختلفه مثل ميهماني رسمي ، ميهماني دوستانه ، ميهماني ناهار و يا شام و يا براي خانواده ها لازم است در دسترس شما بگذاريم ،تا با بکار بستن آنها غذاي شما مطبوعتر گردد

logo-enamad logo-samandehi