انواع ژله و کارامل

انواع ژله و کارامل

نسخه v۲.۰
۲۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۸
مگابایت
حجم

ژله یکی از خوش مزه ترین و شیک ترین دسرهایی است که در اکثر مراسم ها و مهمانی های سرو می شود. ژله ها علاوه بر اینکه طعم های متفاوتی دارند ، روش تهیه و ظاهر آنها نیز تفاوت دارد. با کمی خلاقیت می توانید زیباترین دسر ها و ژله ها را برای مهمانی های خود تهیه کنید .


در این برنامه آموزش تهیه انواع ژله و کارامل به صورت کامل گردآوری شده است تا شما به راحتی بتوانید این دسر زیبا و خوشمزه را برای مهمانیها و مجالس خود به بهترین شکل آماده و نوش جان کنید.


ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاوی ژلاتین که در هوای سرد منعقد می‌شود. در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت می‌شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد. به دلیل این که در این ماده از ژلاتین استفاده میشود ، گیاه خواران از خوردن آن پرهیز می کنند زیرا این ماده از کلاژن پوست و استخوان جانوران تهیه میشود.

logo-enamad logo-samandehi