زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه

نسخه +۱.۰۰۰۰۰۰۰۰
+۵۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۴
مگابایت
حجم

بامیه  یکی از شیرینی‌های ایرانی است. از مواد اولیه این نوع شیرینی می‌توان به ماست و نشاسته و خمیرمایه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه می‌کنند. سپس از تخم مرغ برای پف کردن بامیه استفاده می‌شود که البته این روش به تازگی به کار می‌رود و در گذشته کاربردی نداشته است؛ این تنها تفاوت میان بامیه قدیم با حال است. هنگامی که بامیه آماده شد آن را در شکر قوام‌یافتهمی‌اندازند تا شیره را به خود جذب کند. شیعیان ایرانی در ماه رمضان، از زولبیا و بامیه برای افطار استفاده می‌کنند.

در این برنامه طرز تهیه انواع بامیه و زولبیا ونکاتی در مورد آن ها را به شما آموزش می دهیم

امیدواریم مورد پسندتون باشه

امکانات برنامه: 

قابلیت اشتراک گذاری مطالب

جستجو وسریع و پیشرفته

لیست علاقه مندی ها

و............

logo-enamad logo-samandehi