زیارت عاشورا

زیارت عاشورا

نسخهٔ v۳
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی مذهبی
حجم ۹ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۷ اسفند ۱۳۹۸
زیارت عاشورا

زیارت عاشورا

نوین پندورا
نسخهٔ v۳
نصب +۱۰۰
دسته‌بندی مذهبی
حجم ۹ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۷ اسفند ۱۳۹۸
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

يكي از دعاهايي كه امامان معصوم و عالمان ديني بسيار به خواندن آن تاكيد كرده اند زيارت عاشورا است.اين زيارت تجديد عهد همه روزه پيروان حسين بن علي ‏عليهم ‏السلام با مولاي خويش است كه همراه با تولّي به دوستان و تبري از دشمنان ايشان است . اما در اين زيارت چه بركاتي نهفته است و دليل تاكيد فراوان به خواندن آن به ويژه در ايام محرم چيست؟


اين زيارت تجديد عهد همه روزه پيروان حسين بن علي ‏عليهم ‏السلام با مولاي خويش است كه همراه با تولّي به دوستان و تبري از دشمنان ايشان است . اما در اين زيارت چه بركاتي نهفته است و دليل تاكيد فراوان به خواندن آن به ويژه در ايام محرم چيست؟

زيارت عاشورا در كلام امامان معصوم
درباره فضيلت و اهميت زيارت عاشورا از امامان معصوم(ع) احاديث فراوان نقل شده است:  . فردي به نام علقمه مي گويد: به امام باقر(ع) عرض كردم: اگر قصد زيارت امام حسين(ع) را از دور يا نزديك داشتم چگونه زيارت كنم؟ حضرت در پاسخ فرمودند: «مانند كسي كه سلام مي دهد به سوي آن حضرت رو كن و با توجه و حضور قلب به آن سو نگاه كن و پس از گفتن الله اكبر اين گونه بخوان: السلام عليك يا ابا عبدالله... (و متن زيارت را به طور كامل به وي مي آموزد) و سپس دو ركعت نماز بگزار». آن گاه حضرت فرمودند: «به تحقيق اين دعا دعايي است كه ملائكه آن را مي‏خوانند و خداوند در قبال آن براي تو صد هزار هزار درجه مي‏نويسد و مثل كسي خواهي بود كه با امام حسين شهيد شده باشد... و نوشته شود براي تو ثواب زيارت هر پيغمبري و رسولي و ثواب زيارت هر كه زيارت كرده حسين‏ عليه‏السلام را از روزي كه شهيد شده است».

در جاي ديگر از قول صفوان، يكي از ياران امام ششم(ع) آمده است:  امام صادق(ع)، با اشاره به قبر امام حسين(ع) اين زيارت را خواندند و سپس دو ركعت نماز به جا آوردند و به من(صفوان) فرمودند: «هر گاه گرفتاري و حاجتي داشتي، در هر جا كه هستي اين زيارت و دعاي پس از آن را بخوان و از خدا حاجت بخواه؛ بي ترديد خدا و پيامبر(ص) به وعده خود عمل مي كنند و نيازت را بر مي آورند».





هدف و نتیجه زیارت عاشورا، رسیدن به  ولایت امام حسین (ع)  و همراهی  با اهل بیت (ع) است. ما در زیارت وارث و زیارت حرم امام حسین (ع) هم داریم که بیان می کند:  «یا لیتنى کنت معکم فافوز فوزا ...» ؛ «ای کاش من با شما بودم و ....»،که این در قالب همراهی مطرح می‌شود.

نظرات کاربران - ۲ رأی
۵ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
مقدم
مقدم
۱۳۹۸/۱۲/۲۲
عالی بو
Reza
Reza
۱۳۹۸/۱۲/۰۸
خیلی خوبه