نکات خوشمزگی غذا

نکات خوشمزگی غذا

نسخه ۱
۵۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۶
مگابایت
حجم

نکات خوشمزگی غذا


برای آنکه آشپز خوبی باشید، نیازی نیست سال ها در آشپزخانه بهترین رستوران ها کار کنید یا زیرنظر یک سرآشپز حرفه ای تعلیم دیده باشید. آشپزی خوب اسراری دارد که مهم ترین آن دانستن اصول صحیح آشپزی است … سرآشپزهای معروف این نکته ها را رعایت می کنند و به همین دلیل آشپزی آنها همیشه مثال زدنی است.


1 - ٫ اگر کاهو تلخ است، می توانید آن را چند دقیقه ای (حدودا ۱۵ دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.


2 - ٫ میوه های قرمز رنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.  البته  نکات دیگری هم وجود دارد که در این اپلیکیش  به شما گفته خواهد شد امیدوارم طعم جدید را در غذاهایتان تست کنید

logo-enamad logo-samandehi