آموزش پخت انواع نان

آموزش پخت انواع نان

Version 2.0
100
Active installs
Health & Fitness
Category
2
MB
Size

استفاده از نان در سفره غذایی ما ایرانی ها از دیرباز مرسوم بوده ایت.
در قدیم با استفاده از گندم و جو نان های تنوری و خانگی بسیار مقوی را درست می کردند و به استفاده شخصی می رسید.
در قدیم در اکثر خانه ها می توانستید تنوری را ببینید واز بوی خوش آن بیقرار شوید.
با پیشرفت جامعه امروزی و محدودیت های به وجود آمده صنعت تولید نان نیز به یک تجارت پردرآمد تبدیل شده است و همه روزه افراد زیادی این کالای پرمصرف را خریداری میکنند.
تنوع در انواع سنتی و حجیم و نیمه حجیم این امکان را فراهم آورده تا بتوانیم انتخاب بیشتری داشته باشیم.
منبع:tv3.ir 

logo-enamad logo-samandehi