تست التراسونیک(سطح 1)

تست التراسونیک(سطح 1)

نسخهٔ ۱.۰
نصب +۵۰۰
دسته‌بندی کتاب‌ها و مطبوعات
حجم ۳ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۸ مهر ۱۳۹۳
تست التراسونیک(سطح 1)

تست التراسونیک(سطح 1)

روژ
نسخهٔ ۱.۰
نصب +۵۰۰
دسته‌بندی کتاب‌ها و مطبوعات
حجم ۳ مگابایت
آخرین بروزرسانی ۲۸ مهر ۱۳۹۳
مشاهده‌ی نتایج بررسی آنتی‌ویروس

تصاویر برنامه

معرفی برنامه

جزئیات بیشتر

**مجموعه آموزشی تست التراسونیک بهمراه تصویر **


** برنامه ای بسیار کاربردی و ویژه ی مهندسین متالورژی و مکانیک و بازرسین فنی **

در این برنامه اصول اولیه تست التراسونیک بصورت تصاویر همراه با توضیح جمع آوری شده است که امیدواریم مورد پسندتان باشد.


تاریخچه تست التراسونیک

در قرون وسطی کارگران ماهری که برای کلیساها ناقوس می¬ساختند بصورت تجربی بعداز ضربه زدن به ناقوس از روی صدای آن به سلامت یا وجود عیب در آن پی می¬بردند. از این قانون کارگران راه آهن نیز استفاده می-کردند بدین ترتیب که با چکش ضرباتی به چرخهای واگنها می¬زدند و از روی نتهای صدا وجود عیب یا شل بودن چرخها را تشخیص می¬دادند.

در سال 1880 برادران کوری کشف کردند که اگر کریستالهای کوارتز به شیوه خاصی بریده شده و در معرض فشار یا ضربه قرار بگیرند پتانسیل الکتریکی تولید می¬کنند، در سال 1881 لیبمن فرضیه¬ای ارایه کرد و گفت این اثر کریستالها بصورت معکوس هم قابل انجام است یعنی اگر کوارتز در معرض جریان الکترسیته متناوب قرار گیرد شروع به ارتعاش می¬کند. در 1912 بعد از غرق شدن کشتی تایتانیک نیروی دریایی سعی کرد از طریق ارسال امواج صوتی و دریافت اکوهای برگشتی راهی برای تشخیص محل دقیق کوههای یخی بیابد، آنها از این طریق به شناسایی زیر دریاییها در طول جنگ جهانی اول پرداختند. در جنگ جهانی دوم نیز با استفاده از همین روش کمیته تحقیق و تشخیص ضد زیردریایی تشکیل شد که در جنگ آتلانتیک علیه قایقهای U کمک گسترده¬ای به ارتش امریکا نمود. در 1929 فیزیکدان روسی بنام سوکولف به دانش ارسال ارتعاشات تولیدی به درون فلزات پی برد این کار بعدها توسط آلمانها دنبال شد.
اولین عیب یاب التراسونیک توسط اسبرول در1942 ساخته شد، اینکار همزمان توسط فایراستون امریکایی و یک فیزیکدان آلمانی انجام شد.

در ابتدا تست التراسونیک فقط در هواپیمایی کاربرد داشت ولی در 1950 در نیروگاههای برق بریتانیا برای تست قطعات فولادی با ضخامتهای بالا مورد استفاده قرار گرفت. بعد از جنگ جهانی دوم در ساخت نیروگاههای هسته¬ای، صنعت نفت و هواپیمایی تست UT استفاده گسترده¬تری یافت. امروزه دستگاههای UT از نظر اندازه، کارایی و تنوع در کاربرد پیشرفتهای چشمگیری نموده¬اند.


منابع :
http://www.esab.cz

با تشکر
گروه روژ

نظرات کاربران - ۵۰۱ رأی
۴.۵ از ۵
۵
۴
۳
۲
۱
ژیوان
ژیوان
۱۳۹۳/۰۷/۳۰
bjii gropii rojjjj
علی
علی
۱۴۰۱/۰۲/۱۲
اگه آموزش به صورت فیلم باشه خیلی بهتر میشه در کل اطلاعاتتون مفید بود
فریحا
فریحا
۱۳۹۳/۰۸/۲۰
خیلی خوبه که مطالبی در مورد مهندسی مواد به صورت اپلیکشن ارائه میکنین واقعا ممنون