باقلوا و شیرینی های محلی

باقلوا و شیرینی های محلی

نسخه ۱
۵۰۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۵
مگابایت
حجم

 تخم مرغ ها ، شیر و ماست را با روغن مایع مخلوط کنید ، پس از اینکه خوب مخلوط شدند بکینگ پودر و آرد را به ان اضافه نمائید ( ارد را قاشق قاشق اضافه کنید ) تا خمیری لطیف بدست بیاید ، ارد را تا اندازه ای اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد ، خمیر اماده شده را چند دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و رویش را با دستمالی مرطوب بپوشانید.


از خمیر تکه هایی کوچک به اندازه یک گردو جدا کنید ، روی هر تکه را  کمی پودر نشاسته بپاشید سپس به کمک وردنه پهن کنید تا خمیر بسیار نازک شود ، خمیرها را به همین صورت اماده کنید.


کف سینی فر را چرب کنید ، لایه ای از خمیرها کف سینی بچینید و رویش کمی نشاسته بپاشید سپس لایه دیگری قرار دهید ، تا 5 طبقه روی هم به همین صورت قرار دهید و پودر نشاسته بپاشید.  لطفا ادامه   را در برنامه مشاهده فرمایید


 


 


انواع آموزش  شیرینی های خوشمزه  محلی و سنتی  و باقلوا   تقدیم حضورتان می گردد  امیدوارم  درست کنید و نوش جان فرمایید 

logo-enamad logo-samandehi