آموزش تهیه انواع بستنی

آموزش تهیه انواع بستنی

نسخه v۱.۰
<۱۰
نصب فعال
آشپزی و رستوران
دسته
۸
مگابایت
حجم

آموزش تهیه انواع بستنی :


چربی شیر باشد. مقدار این چربی می‌تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولاً بستنی‌ها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند، همچنین بستنی می‌تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین‌کننده و طعم‌دهنده تهیه می‌شود. اولین کارخانه صنعتی بستنی‌سازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.


 


بستنی جزء مواد خوراکی است که در همه فصول طرفداران خاص خودش را دارد و برخی حتی در فصول سرد سال هم ترجیح می دهند تا از بستنی به عنوان یک خوراکی لذیذ استفاده کنند. اما هوا که گرم می شود حتی آنها که طرفدار بستنی هم نباشند برای فرار از گرما و فرونشاندن عطش به بستنی روی می آورند.
بستنی از قدیم الایام در میان مردم دنیا رایج بوده و شاید آب میوه های یخ زده جزء اولین بستنی ها بوده باشند. بستنی در ایران در ابتدا به شکل سنتی و در ظروفی که اطرافش یخ بود درست میشد این بستنی خامه و زعفران فراوان داشت و اغلب به نام بستنی زعفرانی معروف بود . بعد ها شرکتهای لبنی هم شروع به ساخت بستنی به شکلها و طعم های مختلف نمودند.
ما در این برنامه سعی کرده‌ایم آموزش آسان ده‌ها بستنی را در اختیارتان قرار دهیم...


ویژگی های نرم افزار :


محیط گرافیکی و‌ زیبا


قابلیت ذخیره مطالب در صفحه علاقه مندی ها


قابلیت اشتراک گذاری 


و...

logo-enamad logo-samandehi