غذاهای مرغی

غذاهای مرغی

Version 1
+200
Active installs
Food & Drink
Category
4
MB
Size

غذاهای مرغی


منبع پروتئين:‌ مرغ،‌سرشار از پروتئين است. اما اين وي‍ژگي را در ديگر موجودات خوراكي مانند گاو و گوسفند هم مي‌توان سراغ گرفت. اما چه نكته‌اي پروتئين مرغ را خاص كرده است؟‌ تاثير اين پروتئين در بدن.


 مرغ را پوست بکنيد و به چهار قسمت تقسيم کنيد و تفت دهيد تا طلايي شود. پياز را در روغن سرخ کنيد و لپه اي را که از قبل خيس کرده و آب آن را خالي کرده ايد به پياز اضافه کرده و لپه را هم کمي تفت دهيد.
 
مرغ سرخ شده را با چهار ليوان آب، زردچوبه، لپه و پيازداغ با شعله ملايم بپزيد و مغز ليمو عماني را به آبگوشت اضافه کنيد. در اواخر پخت پنج تا شش عدد سيب زميني متوسط را با کمي نمک، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنيد. در آخر هم آب گوجه فرنگي و رب گوجه فرهنگي را به آن اضافه کنيد و بگذاريد آبگوشت خوب جا بيفتد. اين مواد براي تهيه غذاي شش نفر مناسب است.

logo-enamad logo-samandehi